Dio Travel Services

Βουλγαρία, 4 ή 5 ημέρες οδικώς

Η Βουλγαρία βρίσκεται στη Ευρώπη και απλώνεται στο ανατολικό τμήμα της Βαλκανικής χερσονήσου. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της χώρας είναι η Σόφια. Άλλες συμαντικές πόλεις είναι η Φιλιππούπολη (βουλγ. Πλόβντιφ), η Βάρνα, ο Πύργος (βουλγ. Μπουργκάς), το Ρούσε.Οι πιο διάσημοι ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι κατά μήκος της παραλίας,χιονοδρομικά θέρετρα και θέρετρα spa.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ:

Αναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Λάρισα (γεύμα προαιρετικά), προσπερνάμε τη συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε και συνεχίζουμε πλέον στη Βουλγαρία για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ:

Πρωινό και παραμένουμε για λίγο ακόμη στην πόλη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ για σύντομη γνωριμία με την όμορφη λουτρόπολη. Χτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ και έχει πάρει το όνομα της από το Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι και συνεχίστε με την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Αμέσως μετά αναχώρηση για το μοναδικό Μοναστήρι και ιστορικό μουσείο της ΡΙΛΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού. Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ):

Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, τη Βυζαντινή εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το λόφο ΒΙΤΟΣΑ. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο. Ξεκούραση, προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ:

Πρόγευμα και εκδρομή στην ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης,. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή νωρίς το βράδυ στη ΣΟΦΙΑ, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ - ΑΘΗΝΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με στάση στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στη ΛΑΡΙΣΑ για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ. ‘Αφιξη το βράδυ.

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ:

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για σύντομη γνωριμία με την όμορφη λουτρόπολη. Με το εντυπωσιακό δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ, άφιξη το βράδυ.

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ - ΒΙΤΟΣΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Αναχωρήσεις 19/11, 23, 29 & 30/12, 4, 5 & 28/1, 23 & 24/2, 25/3.

οργανωμένο πακέτο 4 ,5 ημερών

Σημείωση: Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10% εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες. Η σειρά των επισκέψεων – ξεναγήσεων, τις ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά) προσαρμόζεται ανάλογα, όπου κρίνεται σκόπιμο για την πληρέστερη εκτέλεση του προγράμματος και πάντα χωρίς καμία παράλειψη.

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 195 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

Ημέρες Αναχωρήσεις Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο Μονόκλινο
4 19/11 195€ 270€
4 23 & 30/12, 5 & 28/1, 24/2, 25/3 205€ 280€
5 19/11 235€ 330€
5 23 & 29/12, 4 & 28/1, 23/2, 25/3 255€ 350€

 

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*  4* στο Σαντάνσκι
  • 3 ή 4 πρωινά / 2 ή 3 γεύματα.
  • 1 γεύμα
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE