Dio Travel Services

ΚΥΠΡΟΣ Πάσχα 6ημέρες αεροπορικώς

Καλωσορίσατε στην Κύπρο

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία, βρίσκεται στο βόρειο-ανατολικό άκρο της ανατολικής Μεσογείου και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικού τουριστικού προορισμού.

Είναι ένας μαγικός συνδυασμός αρχαίας ιστορίας, ρομαντισμού, χαλάρωσης και διασκέδασης. Με κοσμοπολίτικες πόλεις και σύγχρονη υποδομή. Με ηλιόλουστες παραλίες που βρέχονται από τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου, σε αντίθεση με τις δασικές ομορφιές των βουνών της, η Κύπρος έχει κάτι για όλους!

Ονομάζεται και  Νησί της Αφροδίτης, γιατί σύμφωνα με την παράδοση εδώ γεννήθηκε η αρχαία θεά του έρωτα και της ομορφιάς  Αφροδίτη, η οποία επίσης αντιπροσώπευε την φιλοξενία και την φιλικότητα.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η μέρα : Πτήση για Λάρνακα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και με απευθείας πτήσητηςAegeanAirlines πετάμε για Κύπρο. Άφιξη και μεταφορά στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα : Τρόοδος-Μονή Κύκκου

Το όρος Τρόοδος, είναι το ψηλότερο βουνό της Κύπρου και στη σημερινή διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ορεινά γραφικά χωριά μέσα σε καταπράσινα τοπία. Πρώτος σταθμός το χωριό Όμοδος, που ήταν κάποτε περιουσία του πρίγκιπα της Γαλιλαίας, ξακουστό για την παραγωγή καλού κρασιού καθώς επίσης και για το Μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού, το οποίο και θα επισκεφθούμε. Χρόνος στη διάθεσή μας για να κάνουμε τη βόλτα μας στο χωριό. Συνεχίζουμε με προορισμό την Ιερά Μονή Κύκκου όπου στη διαδρομή μας θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τις μαγευτικές  Πλάτρες  και στη συνέχεια την Ιερά μονή Τροοδίτισσας. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε το πιο γνωστό & πλούσιο Μοναστήρι της Κύπρου την Ιερά Μονή Κύκκου το οποίο χτίστηκε το 1100 μ.Χ. και αφιερώθηκε στην Παναγία. Εδώ βρίσκεται μια από τις τρεις εικόνες της Παναγίας, την οποία λέγεται ότι ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα : Πάφος

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στη όμορφη Πόλη της Πάφου.Διασχίζοντας τους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, περνάμε από τον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι και το αρχαίο θέατρο του Κουρείου. Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην Πέτρα του Ρωμιού όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη. Φτάνουμε στην Πάφο όπου μετά την περιήγηση θα καταλήξουμε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα : Ξενάγηση Λευκωσία

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στη όμορφη Πόλη της Πάφου. Διασχίζοντας τους απέραντους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουλιού, φτάνουμε στον Πύργο τον Ιπποτών στο Κολόσσοι. Χτίστηκε αρχικά το 13ο αιώνα αλλά το κτήριο που διατηρείτε μέχρι σήμερα χρονολογείτε στα μέσα του 15ου αιώνα. Περνάμε από τις Αγγλικές βάσεις και σταματούμε για τις φωτογραφίες στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά τη μυθολογία αναδύθηκε από τους αφρούς των κυμάτων, ή θεά της ομορφιάς και του Έρωτα, η Αφροδίτη. Θα ξεναγηθούμε στο Κούριο όπου ήταν μια σημαντική αρχαία πόλη – βασίλειο και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αρχαιολογικές περιοχές της Κύπρου. Μετά θα επισκεφτούμε την κατακόμβη της Αγίας ΣΟΛΟΜΟΝΗΣ το οποίο έχει ταυτιστεί ως το παρεκκλήσι των επτά Κοιμωμένων και το οποίο αποτελούσε προσκύνημα για κάθε Χριστιανό του Μεσαίωνα. Τη στήλη όπου ο Απόστολος Παύλος μαστιγώθηκε. Θα επισκεφτούμε, την έπαυλη του Διονύσιου με τα μοναδικά σε ομορφιά ψηφιδωτά. Θα καταλήξουμε στο πανέμορφο λιμάνι της Πάφου με το υπέροχο φρούριο της. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : Ελεύθερη ημέρα

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Το μεσημέρι πλούσιο πασχαλινό γεύμα.

6η μέρα : Λεμεσός-Λάρνακα-Αθήνα

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για τη πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΚΥΠΡΟΣ 6ημ. «Το διαμάντι της Μεσογείου»

Αναχωρήσεις 12/04

οργανωμένο πακέτο 6 ημερών

Σημείωση: Η σειρά των επισκέψεων διαφοροποιείται ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων, μνημείων, λοιπών αξιοθέατων καθώς και των πτήσεων, χωρίς να παραλειφθεί καμία παροχή υπηρεσίας. Το οριστικό πρόγραμμα της εκδρομής δίνεται πέντε ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση με το ενημερωτικό σημείωμα.

ΠΤΗΣΕΙΣ COMBALT AIR απο Αθήνα

Αναχώρηση  :  ΑΘΗΝΑ  -ΛΑΡΝΑΚΑ    10.10  -11.45

Επιστροφή    : ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΘΗΝΑ    17.15 – 19.00

Απο Θεσσαλονικη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ 20.15 – 22.10

ΛΑΡΝΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16.55 – 18.5

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 250 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Κόστος κατ’ άτομο Ξενοδοχεία Early Booking 2κλινο 1κλινο
12/04

6 μέρες

 

Park Beach 3* 250€ 270€ +100€
Kapetanios Limassol 3* 320€ 340€ +100€
Ajax 4* 390€ 410€ +140€
St. Raphael 5*

θέα θάλασσα

390€ 410€ +230€
Grand Resort 5* 460€ 480€ +240€
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με τη COMBALT AIR ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ  .
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε  ξενοδοχείο της επιλογή σας.
 • Πρωινό και ένα δείπνο  σε  πλουσιοπάροχους  μπουφέδες  καθημερινά ( ημιδιατροφή).
 • Κυπριακή βραδιά: Εορταστικό  δείπνο με μουσική &  χορό εντός του ξενοδοχείου(μέρος της ημιδιατροφής)
 • Ξενάγηση της πόλης της Λευκωσίας με επίσημο ξεναγό πιστοποιημένο από τον Κ.Ο.Τ

  (Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού )

 • Ολοήμερη εκδρομή στην Πάφο με επίσημο ξεναγό πιστοποιημένο από τον Κ.Ο.Τ.
 • Ολοήμερη εκδρομή Όρος Τρόοδος –Μονή Κύκκου-Πλάτρες  με επίσημο ξεναγό πιστοποιημένο από τον Κ.Ο.Τ.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • ΦΠΑ
 • Είσοδοι σε μουσεία,  στους αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φόροι αεροδρομίων  και  επίναυλος καυσίμων
 • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE