Dio Travel Services

Βενετία Πάσχα 4 ημέρες αεροπορικώς

Χτισμένη πάνω σε εκατοντάδες νησίδες, που ενώνονται με 400 γέφυρες, η Βενετία είναι μία πόλη ξεχωριστή που δύσκολα θα συναντήσετε όμοια της.  Η Βασίλισσα της Αδριατικής, όπως αναφέρεται η  Βενετία αποτέλεσε ένα σημαντικό εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο ανά τους αιώνες. Αυτό που γοητεύει τον επισκέπτη είναι το εντυπωσιακό γεγονός ότι η πόλη είναι χτισμένη μέσα στο νερό. Τα περισσότερα κτίρια είναι χτισμένα από το 16o έως το 19ο αιώνα με την τεχνοτροπία της εποχής και δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα που μεταφέρει τον επισκέπτη αιώνες πριν..

Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης ναυτικής αυτοκρατορίας, που απέφερε στην πόλη τον πλούτο που μαρτυρούν μέχρι και σήμερα τα παλάτια και οι εκκλησίες της. Η απουσία των αυτοκινήτων και των μοντέρνων κτιρίων δίνουν την αίσθηση ότι δεν έχει περάσει ούτε μα μέρα από την εποχή αυτή. Αποτελεί μια μοναδική συσπείρωση από 117 νησάκια που ενώνονται με περίπου 410 γέφυρες – κάθε φορά που διασχίζετε μια γέφυρα στην πραγματικότητα αλλάζετε νησάκι! Έτσι το κύριο μέσο μεταφοράς εκτός από το περπάτημα είναι οι βάρκες. Η αρχιτεκτονική της πόλης είναι μοναδική καθώς συνδυάζει το ενετικό – γοτθικό στυλ που είναι μία μίξη γοτθικού και βυζαντινού ρυθμού.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα - Βενετία & εκδρομή στη Βερόνα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση με απευθείας πτήση για Βενετία. Άφιξη στη Βενετία και μεταφορά με το λεωφορείο του γραφείου μας για τη πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, τη Βερόνα. Εκεί θα δούμε την Ρωμαϊκή αρένα, την δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, την πλατεία Έρμπε μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε επίσης το «σπίτι της Ιουλιέττας» (αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπήρξε) και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την επιστροφή μας για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Βενετία

2η ΗΜΕΡΑ: Βενετία, ξενάγηση πόλης & Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία !

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto. Από εκεί θα πάρουμε το βαπορέτο (κόστος ατομικό) για την πλατεία του  Αγ. Μάρκου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η  ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο – γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Το υπόλοιπο ημέρας θα είναι ελεύθερο, ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ Φλοριάν αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. Αργά το απόγευμα επιστροφή με το βαπορέτο (κόστος ατομικό) & εν συνεχεία με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δυνατότητα να παρακολουθήσετε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου των Ελλήνων.

Στα μουσεία  του Βατικανού θα δούμε τις μεγάλες  συλλογές ανεκτίμητων έργων τέχνης, την Καπέλα Σιξτίνα ή τα δωμάτια του Ραφαήλ. Στη συνέχεια θα έχουμε την περιήγηση στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου*,  στο εσωτερικό της οποίας υπάρχουν εκατοντάδες αγάλματα – καλλιτεχνικοί θησαυροί με αποκορύφωμα την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου.

3η ΗΜΕΡΑ: Βενετία (προαιρετική εκδρομή στη Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο)

Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά (κόστος ατομικό €50) μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή μας στο κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο, στην πόλη που φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1956. Το χωριό βρίσκεται στο εντυπωσιακό τοπίο των Δο¬λο-μιτικών Άλπεων και διατηρεί τη φινέτσα περασμένων εποχών. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους δρόμους με τα κομψά καταστήματα & τα γραφικά σαλέ στα λιθόστρωτα δρομάκια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Βενετία.

4η ΗΜΕΡΑ: Βενετία -Αθήνα

Πρόγευμα, παράδοση των δωματίων & μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πρωινή απευθείας πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

«Αιώνια Πόλη» Ιστορική & θρησκευτική ξενάγηση πόλης Ξενάγηση στα Μουσεία Βατικανού & στον Αγ. Πέτρο ,

Αναχωρήσεις 14.04

οργανωμένο πακέτο 4 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 395 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

Ξενοδοχεία DoubleTreeby HiltonVeniceNorth4* VictoriaFrontemare4*
πρωινό ημιδιατροφή
Κατ’άτομοσεδίκλινο 395 445
Μονόκλινο 525 € 545 €
Παιδικό έως11ετών 365 € 415 €
 • ΑεροπορικάεισιτήριαοικονοµικήςθέσηςΑΘΗΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΘΗΝΑ
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Μεταφορέςαπόκαιπροςτοαεροδρόµιοτουπροορισµού
 • Ελληνόφωνηξενάγησηπόλης&εκδροµήστηΒερόνα
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 165 euro
 • Είσοδοισεµουσείακαιαρχαιολογικούςχώρους,φιλοδωρήµατα,αχθοφορικά
 • Κόστος βαπορέτου
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Φόροςτηςπόλης4€(την ηµέρα ανά άτοµο)
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE