Dio Travel Services

Γιορτές στην Ονειρούπολη της Δράμας, 4 ημέρες Early Booking έως 30/11

Όλα αλλάζουν σ’ αυτήν την πόλη αν το θέλεις!

Κάθε χρόνο, τον Δεκέμβριο η πόλη μας ντύνεται με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση, πασπαλίζεται από την μαγεία των Χριστουγέννων και γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της.
Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές μεγάλες εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών κάνουν την «Ονειρούπολη» τη δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.
Αυτή η γωνιά κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας σας περιμένει εδώ …«στην πόλη που όλα αλλάζουν αν το θέλεις …σ’ αυτήν την πόλη που ξέρεις πως τα όνειρα σου θα βγουν αληθινά».
…ξεκλειδώστε το όνειρο και κάντε το δικό σας μαγικό ταξίδ

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η μέρα: Αθήνα - Καβάλα

Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Καβάλα - Παγγαίο - Σπήλαιο Αλιστρατης

Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την «αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου» και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, για ξεκούραση και περιπάτους γνωριμίας με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα : Ονειρούπολη Δράμας

Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, όπου ο χώρος του Δημοτικού κήπου και η Πλατεία Ελευθερίας, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια, με εικόνες μοναδικές – εορταστικές για μικρούς και μεγάλους. Ακολουθεί επίσκεψη και γνωριμία με την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ και γεύμα προαιρετικά. Eπιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση

4η μέρα:Καβάλα- Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη – επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, για ΑΘΗΝΑ, άφιξη το βράδυ.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ & ΦΙΛΟΞΕΝΟ ESPERIA HOTEL ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ - ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΓΙΝΑ

Αναχωρήσεις 24 & 31/12/2016 Εarly Booking ως τις 30/11

οργανωμένο πακέτο 4 ημερών

Σημείωση: Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. αλλα να γίνει κανονικά

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 140 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδικό** Μονόκλινο
185€ 155€ 215€
170€* 140€*
  *Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 30/11
**σε τρίκλινο έως 12 ετών
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή – 3 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο «ESPERIA» 3* στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • 3 δείπνα. Τα δείπνα στις 24 & 31/12 αποτελούν μέρος της ημιδιατροφής και είναι εορταστικά.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE