Dio Travel Services

Κωνσταντινούπολη: Αναχώρηση απο Αθήνα και Χαλκίδα 7 ημέρες οδικώς! Με 350€ τελική τιμή

1ηHΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4/19
Αναχώρηση από Αθήνα, το απόγευμα και με τις απαραίτητες στάσεις  από Χαλκίδα και Λαμία φθάνουμε στα σύνορα. Mετά τον τελωνειακό έλεγχο συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την Κωνσταντινούπολη.

HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη –ΤΡΙΤΗ 30/4/2019

Συνάντηση με τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό/ξεναγό. Eπίσκεψηστην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί). Ξενάγηση στους Τάφους των Πατριαρχών, στο καθολικό της Μονής και στο φημισμένο Αγίασμα, το οποίο η Λωξάντρα κατά το ομώνυμο διήγημα της Μαρίας Ιορδανίδου, επισκέπτονταν συχνά. Εν συνεχεία, οδική ξενάγηση στα χερσαία Βυζαντινά Τείχη της Κωνσταντινούπολης. Άφιξη στην Παναγία των Βλαχερνών. Εκεί, θα θαυμάσουμε την μικρή εκκλησία, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ., προς τιμήν της «Υπερμάχου Στρατηγού….» που έσωσε την Πόλη από τους Αβάρους.  Mεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Tακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόννησα – ΤΕΤΑΡΤΗ 1/5/2019

Μετά το πρόγευμά μας, ξεκινάμε την ημέρα μας με Κρουαζιέρα στον χιλιοτραγουδισμένοΒΟΣΠΟΡΟ. Εκεί θα δούμε τέσσερα παλάτια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (δύο από την Ευρωπαϊκή και δύο από την Ασιατική πλευρά), τις δύο κρεμαστές γέφυρες του Βοσπόρου και τα πολύ όμορφα ξύλινα σπίτια των πλούσιων κατοίκων της σύγχρονης Τουρκίας, τα περίφημα “Yalı” (από την ελληνική λέξη αιγιαλός). Συνεχίζουμε την πολύ όμορφη περιήγησή εν πλω στην περιοχή της θάλασσας του Μαρμαρά, με κατεύθυνση τα Πριγκηποννήσια. Η πρώτη μας στάση θα γίνει στη Χάλκη (Heybeliada) και θα επισκεφτούμε τη Θεολογική Σχολή, όπου θα δούμε το καθολικό της Μονής Αγίας Τριάδος και την αίθουσα διδασκαλίας των Ιεροσπουδαστών. Η δεύτερή μας στάση, θα γίνει στην Πρίγκηπο (Buyükada), όπου θα έχουμε το χρόνο να κάνουμε βόλτες με τα παϊτόνια (άμαξες), τον γύρο του νησιού, με τις μεγαλοπρεπείς επαύλεις των μεγάλων Ευεργετών του Γένους. Γεύμα σε παραθαλάσσια  ψαροταβέρνα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη.Διανυκτέρευση.

HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη -Ξενάγηση Πόλης –ΠΕΜΠΤΗ 2/5/2019

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγıά Σοφιά. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, την Ελικτή στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού. Η ημέρα μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στο σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη – Ξενάγηση Πόλης –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/5/2019

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για ξενάγηση στο περίφημο ανάκτορο του Ντολμά Μπαχτσέ, όπου έμειναν οι έξι τελευταίοι Σουλτάνοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας με την επίσκεψη στο Φανάρι, την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου θα προσκυνήσουμε την ψηφιδωτή εικόνα της Παναγίας της Παμμακαρίστου, τα τρία λείψανα των Αγίων Θεοφανώς, Ευφημίας και Σολομωνής και την στήλη της Φραγκελόσεως που μεταφέρθηκε από τα Ιεροσόλυμα. Αναχώρηση από το Φανάρι, με κατεύθυνση την Πύλη της Ανδριανούπολης (Edirne Kapı). Εκεί βρίσκεται η Μονή της Χώρας, με τα περίφημα Βυζαντινά Ψηφιδωτά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Σκεπαστή Αγορά (Kapalı Çarşı), με τα 4.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

HΜΕΡΑ Επιστροφή στην Αθήνα-ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5/2019
Πρόγευμα και ελεύθερο χρόνο στην Πόλη μέχρι το απόγευμα. Αναχώρηση για τα σύνορα τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν και άφιξη στην Αθήνα (5/5/2019).

 

HΜΕΡΑ   ΚΥΡΙΑΚΗ  05/05/2019  Άφιξη σε Χαλκίδα και Αθήνα 

Γεμάτοι εικόνες εμπειρίες φθάνουμε στον προορισμό μας!!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 1. Μεταφορές-μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο (ΑΡΕΘΟΥΣΑ TOURS ).
 2. 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο AVANTGARDEHOTEL 4*
 3. Τρία γεύματα
 4. 4. Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας.
 5. Κρουαζιέρα στον Βόσπορο
 6. Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόννησα
 7. 7. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 8. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Το πρόγραμμα είναι δυνατόν να εκτελεστεί και με διαφορετική σειρά, αναλόγως των τοπικών αργιών ή εορτών. Η εκδρομή στα Πριγκιπόννησα, πραγματοποιείται αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 350 €

TIMH ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ    455

TIMH ΠΑΙΔΙΟΥ 2-6 ΕΤΩΝ 220 €

ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ 6-12 ΕΤΩΝ 250 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 1. Μεταφορές-μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο (ΑΡΕΘΟΥΣΑTOURS).
 2. 4 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό στο AVANTGARDE  TAKSIM HOTEL 4*
 3. Τρία γεύματα σε παραδοσιακές ταβέρνες
 4. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πριγκηπόννησα. επίσκεψη στην Χάλκη και την Πριγκηπο
 5. κρουαζιέρα στον Βόσπορο
 6. Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας.
 7. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Με ελληνόφωνα ξεναγό
 8. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 9. Φπα
 10. ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Το πρόγραμμα είναι δυνατόν να εκτελεστεί και με διαφορετική σειρά, αναλόγως των τοπικών αργιών ή εορτών. Η εκδρομή στα Πριγκιπόννησα, πραγματοποιείται αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

 


Κωνσταντινουπολη-Οικουμενικό Πατραρχείο-Πριγκηπονήσια

Αναχωρήσεις : 29/04

οργανωμένο πακέτο 7 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
350 ευρώ τελική τιμή

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE