Dio Travel Services

Κωνσταντινούπολη 4 & 5 μέρες αεροπορικώς!!!!

Η Κωνσταντινούπολη (Τουρκικά: İstanbul) είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και το ιστορικό, πολιτιστικό και οικονομικό της κέντρο. Έχει περίπου 14 εκατομμύρια πληθυσμό. Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αστικές περιοχές στην Ευρώπη και είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο, με πληθυσμό εντός των ορίων της πόλης. Η τεράστια έκταση της, των 5343 τετραγωνικών χιλιομέτρων, συνορεύει με την επαρχία της οποίας είναι και η διοικητική πρωτεύουσα. Η Κωνσταντινούπολη είναι μια διηπειρωτική πόλη, που στέκεται στο Βόσπορο, μία από τις πιο πολυσύχναστες πλωτές οδούς του κόσμου, στη βορειοδυτική Τουρκία, μεταξύ της Θάλασσας του Μαρμαρά και της Μαύρης Θάλασσας. Η ιστορική σημασία και ο πολιτιστικός και αρχιτεκτονικός πλούτος της Κωνσταντινούπολη οφείλονται στη στρατιγικής σημασίας γεωγραφική της θέση. Το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο είναι στη μεριά της Ευρώπης αλλά το ένα τρίτο του πληθυσμού της ζει στην Ασία.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα: Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη (ασιατική πλευρά), συνάντηση με τον τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό/ξεναγό μας. Παίρνοντας τον παραλιακό δρόμο μια εκπληκτική διαδρομή ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Η ώρα είναι ιδανική για πέρασμα με λεωφορείο από τον δρόμο της Βαγδάτης και μετά περίπατο στα γραφικά στενά του Καντίκιοϊ, της Αρχαίας Χαλκηδόνας, στην αγορά μπαχαρικών –λαχανικών – παραδοσιακών προϊόντων με τα χίλια χρώματα, στην εκκλησία που έγινε η Οικουμενική Σύνοδος για τον Μονοφυσιτισμό και έγινε το θαύμα της Αγίας Ευφημίας. Αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι με προορισμό την ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, και το λιμάνι Καμπατάς, διασχίζοντας τις δύο Ηπείρους από την Ασία στην Ευρώπη!!! Άφιξη και προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι !!! KOΣΤΟΣ 20 ΕΥΡΩ. Δείπνο. Mεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόννησα

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για ξενάγηση στο περίφημο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ .Αμέσως μετά από το Καμπατάς  θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόννησα. Η πρώτη στάση μας θα γίνει στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πρίγκηπο, όπου μπορείτε προαιρετικά να κάνετε  με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού.Γεύμα.Επιστροφή στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε  διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς  (oriental) KΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου ,τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Μετά από ένα διάλειμμα για γεύμα και λίγη ανάπαυση, η ημέρα μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση)

Πρωινό και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών, το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης . Στη συνέχεια ελεύθερη μέρα για τους συμμετέχοντες στο 5ημερο πρόγραμμα και για τους συμμετέχοντες στο 4ήμερο μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ –ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ


Αναχωρήσεις: KAΘΕ ΠΕΜΠΤΗ από 01/09


οργανωμένο πακέτο 4 & 5 ημερών

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΩΡ0 3 ΓΕΥΜΑΤΑ!!!

To πρόγραμμα πραγματοποιείται με ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 325€

Πληροφορίες Πακέτου

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

ΚΟΣΤΟΣ KAT’ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
(2-12
ΕΤΩΝ)
5
ΜΕΡΕΣ
4
ΜΕΡΕΣ
5
ΜΕΡΕΣ
4
ΜΕΡΕΣ
5
ΜΕΡΕΣ
4
ΜΕΡΕΣ
TAXIM EXPRESS 4*

FERONYA 4*

325€  285€  415 350€ 295 255€
METROPOLITAN TAKSIM 4*

AVANTGARDE TAKSIM 4*

345€  300€  445€ 380€ 315€ 270€
 

NOVOTEL KARAKOY 5*

MERCURE BOSHPORUS 5*

385€ 330€ 525€ 430€ 355€ 300€
MARMARA TAKSIM 5* 495€ 415€ 735€ 595€ 465€ 385€
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο επιλογής σας
 • 1 δείπνο και 2 γεύματα σε τοπικά εστιατόρια
 • Εισιτήρια πλοιαρίου για τα Πριγκηπόννησα
 • Εκδρομές όπως στο πρόγραμμα
 • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός
 • είσοδοι στα μουσεία
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Τα ιππήλατα αμαξάκια
 • Φόροι αεροδρομίων 135€

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ PEGASUS AIRLINES

ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ PC 1192            12.15 – 13.35

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ PC 1193            15.40  – 17.15

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE