Dio Travel Services

Κωνσταντινούπολη 7 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!

Η Κωνσταντινούπολη (Τουρκικά: İstanbul) είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και το ιστορικό, πολιτιστικό και οικονομικό της κέντρο. Έχει περίπου 14 εκατομμύρια πληθυσμό. Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αστικές περιοχές στην Ευρώπη και είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο, με πληθυσμό εντός των ορίων της πόλης. Η τεράστια έκταση της, των 5343 τετραγωνικών χιλιομέτρων, συνορεύει με την επαρχία της οποίας είναι και η διοικητική πρωτεύουσα. Η Κωνσταντινούπολη είναι μια διηπειρωτική πόλη, που στέκεται στο Βόσπορο, μία από τις πιο πολυσύχναστες πλωτές οδούς του κόσμου, στη βορειοδυτική Τουρκία, μεταξύ της Θάλασσας του Μαρμαρά και της Μαύρης Θάλασσας. Η ιστορική σημασία και ο πολιτιστικός και αρχιτεκτονικός πλούτος της Κωνσταντινούπολη οφείλονται στη στρατιγικής σημασίας γεωγραφική της θέση. Το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο είναι στη μεριά της Ευρώπης αλλά το ένα τρίτο του πληθυσμού της ζει στην Ασία.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα: Αθήνα – Κομοτηνή (790 χλμ.)

Συγκέντρωση  στις  07.30 και αναχώρηση για Καμένα Βούρλα, όπου στάση για καφέ. Κατόπιν μέσω Λαμίας – Λάρισας θα μεταβούμε στον Πλαταμώνα για να γευματίσουμε. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη (300 χλμ.)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τεκιρντάγ. Άφιξη στην Πόλη, Επίσκεψη στο ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ για να προσκυνήσουμε στην ΖΩΟΔΌΧΟ ΠΗΓΗ και να δούμε τους τάφους των Πατριαρχών. τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί και την βασιλική δεξαμενή. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ την περίφημη κλειστή αγορά της Πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Παναγία των Βλαχερνών. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας σε ένα από τα ωραιότερα Βυζαντινά μνημεία που έμειναν σχεδόν άθικτα από το χρόνο, τη Μονή της Χώρας [Κάχριε Τζαμί].  Το μεσημέρι προεραιτική συμμετοχή σε κρουαζιέρα στον ΒΟΣΠΟΡΟ. Δείπνο στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ (Κοντοσκάλι) σε παραδοσιακή, γραφική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - (Βόσπορος) - Πριγκιπόννησα

Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκιποννήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, όπου θα επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού, όπου και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά, γεύμα σε ψαροταβέρνα. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα  μετάβαση στην περιοχή της πλατείας ΤΑΞΙΜ όπου θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο ΙΣΤΙΚΛΑΛ με τα πολλά εμπορικά μαγαζιά τα καφέ και τα εστιατόρια,  διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Καβάλα (440 χλμ.)

Μετά το πρωινό, μετάβαση στην Συληβρία την γεννέτηρα του Αγίου Νεκταρίου Εν συνεχεία αναχώρηση για Ελλάδα. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Καβάλα – Αθήνα (650 χλμ.)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Θεσσαλονίκη όπου επίσκεψη και προσκύνημα στο Άγιο Δημήτριο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ –ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ


Αναχώρηση: 23/10

οργανωμένο οδικό 7ήμερο πακέτο

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 330€

Πληροφορίες Πακέτου

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ (2-12 ΕΤΩΝ)

330

470

300

 • Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Α’ ή Β’ κατηγορίας στην Ελλάδα με πρωινό
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό
 • 4 γεύματα ή δείπνα.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α  – διόδια – διελεύσεις
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Τα εισιτήρια για τα Πριγκηπόνησα
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους ,μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Τα ιππήλατα αμαξάκια στα Πριγκηπόνησα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη ή Θεσσαλονίκη)
 • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE