Dio Travel Services

Λονδίνο Γιορτές Υπερπροσφορά 4,5,6 ημέρες Αεροπορικώς

Το Λονδίνο εκτός από πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας και της Μεγάλης Βρετανίας αποτελεί και μια από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, καθώς με περισσότερους από 8.000.000 κατοίκους (και 14.000.000 στη μητροπολιτική περιοχή του) αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένα εξαιρετικά σημαντικό επιχειρηματικό, πολιτικό και πολιτιστικό κέντρο, που επηρεάζει καθοριστικά ολόκληρο τον κόσμο απ’ την ελισαβετιανή εποχή (16ος αι.) μέχρι και σήμερα.

Πρωτεύουσα μιας πάλαι ποτέ πανίσχυρης αυτοκρατορίας, που κυριαρχούσε σε όλο τον κόσμο, σήμερα μπορεί να μην επηρεάζει στον βαθμό αυτό τις πρώην αποικίες της, όπως την Ινδία και στην Καραϊβική, αλλά στο Λονδίνο υπάρχουν ακόμα έντονα τα σημάδια της διεθνικής της αυτής ανάμειξης.

Εδώ γεννήθηκαν και ευδοκίμησαν το ελισαβετιανό σεξπηρικό θέατρο, η ποπ μουσική του 60, σημαντικές τάσεις της μόδας του 20ου αι. καθώς και η σύγχρονη αρχιτεκτονική μεταξύ άλλων. Η μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει παραδοσιακούς θεσμούς όπως η μοναρχία με σύγχρονα ανατρεπτικά ρεύματα, όπως η πανκ του ’70 μαζί με την πολυπολιτισμική και πολυφυλετική του ταυτότητα το καθιστούν όχι μόνο έναν απ’ τους πιο ενδιαφέροντες τουριστικούς προορισμούς αλλά και ένα συναρπαστικό μέρος για τους μόνιμους κατοίκους του.

Το Λονδίνο πρωταγωνιστεί σε πολλούς τομείς, όπως στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (ανταγωνίζοντας τη Νέα Υόρκη για την πρώτη θέση στον κόσμο), στη μουσική βιομηχανία, στο διεθνές εμπόριο, στη μόδα, στην εκπαίδευση και στις τέχνες. Έτσι, αποτελεί μαγνήτη για τους κορυφαίους αυτών των χώρων από ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και των φιλόδοξων ταλαντούχων νέων με όρεξη για σκληρή δουλειά και στόχο να αναδειχθούν στον τομέα τους. Όλοι οι προηγούμενοι, σε συνδυασμό με τους φοιτητές των πολλών πανεπιστημίων του, που μερικά είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, και με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, που πρέπει να παραμένουν ανταγωνιστικοί στις δουλειές τους, δημιουργούν την αίσθηση μίας μεγαλούπολης που κινείται σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς και γεμίζει ενέργεια ακόμα και τους επισκέπτες της.

Η ενέργεια αυτή δεν θα μπορούσε παρά να μεταφέρεται και στην νυκτερινή ζωή της πόλης, όπου υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές που είναι σχεδόν απίθανο να μην διασκεδάσει και ο πιο απαιτητικός ταξιδιώτης. Αντίστοιχος αριθμός επιλογών υπάρχουν και στα εστιατόρια, όπου μπορεί κανείς να βρει κουζίνα κυριολεκτικά από όλες τις χώρες του κόσμου και εύρος επιλογών για όλα τα πορτοφόλια. Ομοίως και στα ξενοδοχεία, υπάρχει πληθώρα επιλογών. Γενικά πάντως, το Λονδίνο είναι μία ακριβή πόλη σε σύγκριση με άλλες πόλεις της Δυτικής Ευρώπης.

Το Λονδίνο αποτελεί επίσης και διεθνές κέντρο μεταφορών και διαθέτει πέντε διεθνή αεροδρόμια στην ευρύτερη περιοχή του (Χίθρου, Γκάτγουικ, Λούτον, Στάνστεντ, Σίτυ), με το μεγαλύτερο, το Χίθροου να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αεροδρόμια που διακινούν τους περισσότερους επιβάτες στον κόσμο. Δύσκολα θα βρει κανείς κάποια πρωτεύουσα ή σημαντική πόλη που να μην συνδέεται αεροπορικά με το Λονδίνο. Επίσης, μετά την κατασκευή της σήραγγας της Μάγχης συνδέεται σιδηροδρομικά με την ηπειρωτική Ευρώπη και έτσι διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η πρόσβαση των επισκεπτών του.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ΗΜΕΡΑ: Ελλάδα – Λονδίνο – ξενάγηση πόλης & επίσκεψη Βρετανικού Μουσείου-(Προαιρετικός Νυχτερινός Γύρος )

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Λονδίνο. Άφιξη στο Λονδίνο και αμέσως θα αναχωρήσουμε για την ξενάγηση της πόλης. Ο ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το μνημείο του Αλβέρτου και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ, από το φημισμένο Χάιντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στη συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ γίνεται προαιρετικά (έξοδα ατομικά) νυκτερινός γύρος της πόλης όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη, τα αξιοθέατα της και τις περίφημες γέφυρες του Τάμεση φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι. Εκεί μπορούμε να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα πολυάριθμα εστιατόρια και παμπ της πλατείας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:Λονδίνο με πάρκα και μουσεία (Προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση – Γκρήνουιτς).

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του κεντρικού Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ με τη λίμνη Σέρπανταιν και τη χριστουγεννιάτικη «Winter Wonderland» που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, τους κήπους του Κένζινκτον με τα ομώνυμα ανάκτορα, το Ρίτζεντ Παρκ με το ζωολογικό του κήπο, το Σέιντ Τζέιμς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Γκρην Παρκ που πάντα προσφέρονται για μια πρωτότυπη βόλτα. Μπορείτε πάλι να διαθέσετε το χρόνο σας σε επισκέψεις περίφημων Λονδρέζικων μουσείων όπως το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ένα από τα καλύτερα και φημισμένα του κόσμου και να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στο μουσείο εικαστικών τεχνών της Βικτωρίας και Αλβέρτου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εξίσου σημαντικό θεωρείται και το μουσείο επιστημών που συναρπάζει κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη και βέβαια το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό – το καλύτερο στο είδος του, «για να γνωρίσετε  από κοντά»  μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην προαιρετική κρουαζιέρα που οργανώνουμε με τα ειδικά πλοιάρια, στον Τάμεση. Αν και δεν είναι το μεγαλύτερο ποτάμι της Βρετανίας , ο Τάμεσης είναι το πιο διάσημο λόγω της σχέσης του με το Λονδίνο και προσφέρει θαυμάσιες πανοραμικές όψεις της πόλης και των αξιοθέατων. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφθούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Κουίνς Χάους και φυσικά το Γκρήνουιτς Πάρκ με το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα στην κλειστή αγορά της πόλης και γεύμα σε κάποια από τις παραδοσιακές της παμπ και εστιατόρια. Χρησιμοποιώντας το DLR ( υπέργειο , ελαφρύ και αυτόματο τρένο των docklands ) θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας αφού πρώτα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο στον κόσμο έργο αστικής ανάπτυξης, Κανάρι Γουάρφ , το «Μανχάταν του Λονδίνου». Πριν τη δύση μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου ή το νεότευκτο κτίριο Σάρντ, το ψηλότερο στη δυτική Ευρώπη με συνολικό ύψος τα 310μ. και έργο του καταξιωμένου ιταλού αρχιτέκτονα Ρένζο Πιάνο και να απολαύσετε την καλύτερη θέα της πόλης μέχρι και 40χλμ. απόσταση από τα 135 μέτρα ύψος της ρόδας και μέχρι 64χλμ. απόσταση από τα 244 μέτρα ύψος του Shard. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Λονδίνο με γεύσεις και αξιοθέατα (προαιρετική εκδρομή Οξφόρδη – Στράτφορντ απόν Έιβον – Bicester Outlet Village).

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε τις βόλτες σας για ψώνια και τις επισκέψεις σας σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης μιας και είναι ανεξάντλητη σε καταστήματα, τέχνη και ψυχαγωγία. Για ένα καλό γεύμα συνιστούμε το κινέζικο Royal China στη Baker street , το αργεντίνικο Gaucho Piccadilly για steaks, τα κλασικά Βρετανικά παραδοσιακά Rules & Simpsons και το πολυτελές The Wolseley στο Mayfair. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην ημερήσια εκδρομή μας στην Αγγλική ενδοχώρα. Θα επισκεφθούμε δυο σημαντικές πνευματικές πόλεις. Πρώτος σταθμός στην εκδρομή μας η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα φημισμένα κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια γραφική διαδρομή περνώντας από τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής Κότσγουολτς που θα μας οδηγήσει στην κωμόπολη του Στράτφορντ απόν Έιβον, τη γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ και ελεύθερος χρόνος για γεύμα στις παραδοσιακές παμπ και στα multi-culti εστιατόρια της γραφικής κωμόπολης. Στη συνέχεια θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για αγορές στο Bicester Outlet Village. Ένα μοναδικό χωριό με μια αγορά που απαρτίζεται από 120 μπουτίκ με τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές και διεθνείς φίρμες, (προϊόντα περασμένων κολεξιόν) σε τιμές που αγγίζουν μέχρι και 60% έκπτωση. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Λονδίνο με αγορές και «αγορές» (προαιρετική εκδρομή στη λουτρόπολη του Μπαθ και στο Στόουνχεντς ).

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και όλη η μέρα στη διάθεσή σας για να χαρείτε την υπέροχη πόλη και τις όμορφες γωνιές της. Και όπως όλοι γνωρίζουμε εκδρομή στο Λονδίνο δε νοείται χωρίς ψώνια και πόσο μάλλον στις μεγαλύτερες εκπτώσεις του χρόνου που ξεκινούν επίσημα στις 26/12. Η περίφημη Όξφορντ Στρητ με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα της όπως το Σέλφριντζις, η Μποντ Στρητ με τους γνωστούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής και η Ρίτζεντ Στρητ με καταστήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν αγοραστικό πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών του Λονδίνου. Επίσης δεν πρέπει να λησμονήσουμε το πολυκατάστημα – αξιοθέατο Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ. Εναλλακτικά προτείνουμε μία βόλτα στις διάσημες αγορές του Λονδίνου όπως του Πορτομπέλο Ρόουντ στην περιοχή του Νότινγκ Χίλ στο δυτικό Λονδίνο, την αγορά Spitalfields και Camden στο ανατολικό Λονδίνο με καταστήματα και τους δεκάδες πάγκους που εμπορεύονται αντίκες και άλλα είδη λαϊκής τέχνης σε δεύτερο χέρι που μπορεί να σας φανούν ευκαιρίες αλλά και πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσοι όμως από εσάς επιθυμείτε να περάσετε την ημέρα σας κάνοντας κάτι διαφορετικό μπορείτε να ακολουθήσετε την ημερήσια εκδρομή μας στο Μπαθ και Στόουνχεντς. Πρώτα θα επισκεφτούμε μια από τις πιο διάσημες αρχαιολογικές τοποθεσίες στην Ευρώπη, το Στόουνχεντζ. Εκεί θα θαυμάσουμε τους γιγάντιους «τρίλιθους» που σχηματίζουν έναν μυστικιστικό , αινιγματικό και σαφώς συμβολικό κύκλο όπου από το 2.950 π.Χ. όπως οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να αποτελεί το κέντρο μιας αρχαίας διοικητικής , πολιτιστικής και κοινωνικής περιφέρειας. Μπορεί όμως να ήταν και ένα είδος αστεροσκοπείου όπου υπολόγιζαν τις εποχές. Θα συνεχίσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στην κοσμική λουτρόπολη του Μπάθ, ένα πραγματικό κόσμημα Βρετανικής Γεωργιανής Αρχιτεκτονικής. Θα έχουμε τη ευκαιρία να ξεναγηθούμε στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης όπως τα Ρωμαϊκά Λουτρά του 1ου αιώνα , τα πάρκα , τις κομψές πλατείες και το Ρόγιαλ Κρέσεντ,  το απόγειο της γεωργιανής κομψότητας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας . Για τη βραδινή σας ψυχαγωγία προτείνουμε να κλείσετε θέση σε μία από τις πολυάριθμες και φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις – musical στη γνωστή θεατρική περιοχή του Λονδίνου. Διανυκτέρευση.υση.

5η ΗΜΕΡΑ: Λονδίνο – εκδρομή στην πόλη και στο κάστρο Γουίντσορ – Ελλάδα

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και ελεύθερο πρωινό για μια τελευταία βόλτα και ότι επισκέψεις δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την πόλη του Γουίντσορ με τα θερινά Ανάκτορα της Βασιλικής Οικογένειας ( προαιρετική  είσοδος στο κάστρο) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή, έκτασης πέντε στρεμμάτων που ξετυλίγει τα επιβλητικά τείχη του πάνω σε ένα λοφίσκο που περιτριγυρίζεται με τάφρο. Θα επισκεφθείτε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σέιντ Τζωρτζ αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας. Μετά το τέλος της περιήγησής θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίντσορ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΛΟΝΔΙΝΟ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4,5,6ημ

Αναχωρήσεις 21,22,23,24,,26,27,28,29,30,31/12 & 02,09/01

οργανωμένο πακέτο 6 ημερών

Σημείωση: Η σειρά των επισκέψεων διαφοροποιείται ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων, μνημείων, λοιπών αξιοθέατων καθώς και των πτήσεων, χωρίς να παραλειφθεί καμία παροχή υπηρεσίας. Το οριστικό πρόγραμμα της εκδρομής δίνεται πέντε ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση με το ενημερωτικό σημείωμα. Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα. Το 6ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιπλέον ελεύθερη μέρα στο Λονδίνο.

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 379 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016-17 (Α’ έκδοση 03/11)
ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Glam & Style Shopping ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

3ο ΑΤΟΜΟ

ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ

ΤΙΜΗ

ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ

Αεροπορικά

+ξενοδοχείο

6 21-26/12

22-27/12

24-29/12

 

Ibis Earls Court Hotel  3*superior 419 379 150 349
Holiday inn London Kensington 4*
(ex Kensington Close )
499 459 200 495
The Westbury Mayfair

5*deluxe

669 629 330 665
6 26-31/12

28/12-02/01

29/12-03/01

 

Holiday inn London Kensington 4*
(ex Kensington Close )
599 559 200 595
The Westbury Mayfair

5*deluxe

769 729 330 765
5 23-27/12

24-28/12

27-31/12

28/12 -01/01

29/12 -02/01

30/12 -03/01

31/12 -04/01

02-06/01

Holiday inn London Kensington 4*
(ex
Kensington Close )
545 505 160 495
The Westbury Mayfair

5*deluxe

695 655 270 665
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
( δεν συμπεριλαμβάνεται η εκδρομή στο Windsor )

ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΗ

ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ

Shopping ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

3ο ΑΤΟΜΟ

ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ

Αεροπορικά

+ξενοδοχείο

5 25-29/11

02-06/12

09-13/12

Holiday inn London Kensington 4*
(ex
Kensington Close )
455 415 160 415
4 25-28/11

02-05/12

16-19/12

Holiday inn London Kensington 4*
(ex
Kensington Close
395 355 120 355

 

 

ΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΕΩΝ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΠΤΗΣΗ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗ ΩΡΕΣ
ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ
4 25-28/11 BA631 0800-1000 BA634 1935-0110
5 25-29/11 BA631 0800-1000 BA634 1925-0110
5 02-06/12 BA631 0800-1000 BA634 1935-0110
4 02-05/12 BA631 0800-1000 BA634 1935-0110
5 09-13/12 BA631 0800-1000 BA634 1935-0110
4 16-19/12 BA631 0800-1000 BA634 1935-0110
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
6 21-26/12 BA641 1430-1630 BA632 1155-1735
6 22-27/12 BA641 1430-1630 BA632 1155-1735
5 24-28/12 BA641 1430-1630 BA632 1155-1735
6 24-29/12 BA633 1835-2025 BA634 1935-0110
6 24-29/12 BA641 1430-1630 BA632 1155-1735
ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
6 26-31/12 BA641 1430-1630 BA632 1155-1735
5 27-31/12 BA631 0800-1000 BA632 1155-1735
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
5 28/12-1/1/2017 BA641 1430-1630 BA634 1935-0110
6 28/12-2/1/2017 BA641 1430-1630 BA632 1155-1735
5 29/12-02/01/2017 BA641 1430-1630 BA632 1155-1735
5 30/12-03/01/2017 BA631 0800-1000 BA632 1155-1735
5 31/12-04/01/2017 BA631 0800-1000 BA632 1155-1735
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ
5 02-06/01 BA631 0800-1000 BA632 1155-1735

 

Q  Οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές για κάθε χώρα.

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΚΑΣΤΡΑ – ΜΟΥΣΕΙΑ & ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ – ΚΑΣΤΡΑ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑΣ

16-60 ΕΤΩΝ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

61+ΕΤΩΝ

ΠΑΙΔΙ

5-15 ΕΤΩΝ

ΚΑΣΤΡΟ ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ κλειστό λόγω αργίας  25 & 26/12 £ 19.20 £ 19.20 £ 11.30
ROYAL OBSERVATORY – ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ κλειστό λόγω αργίας  25/12 & 26/12 £ 07.00 £ 05.00 £ 02.00
MADAME TUSSAUD’S EXPERIENCE (ADVANCED TICKET) κλειστό λόγω αργίας 25/12 £ 30.00 £ 30.00 £ 26.00
LONDON EYE ( STANDARD TICKET ) κλειστό λόγω αργίας  25/12 £ 21.50 £ 18.00 £ 15.50
LONDON DUNGEONS ( ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ) κλειστό λόγω αργίας  25/12 £ 24.60 £ 24.60 £ 19.20
ΠΥΡΓΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ κλειστό λόγω αργίας 24/12,  25/12 , 26/12 &  01/01 £ 22.00 £ 17.00 £ 10.00
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΟΥΝΧΕΝΤΖ κλειστό λόγω αργίας  24/12  & 25/12 £ 14.50 £ 13.00 £ 8.70
SEA LIFE LONDON AQUARIUM κλειστό λόγω αργίας  25/12 £ 19.00 £ 19.00 £ 14.00
THE VIEW FROM THE SHARD κλειστό λόγω αργίας  25/12 £ 29.95 £ 29.95 £ 23.95
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΣΠΙΤΙ  ΣΑΙΞΠΗΡ κλειστό λόγω αργίας  25 & 26/12 £ 12.25 £ 11.25 £ 08.00
ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ*, ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ*, ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ & ΑΛΒΕΡΤΟΥ, ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΕΙΤ, ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΙΤ & ΑΛΛΑ Κλειστά λόγω αργίας 24/12, 25/12  &  26/12

*Κλειστά λόγω αργίας και στις 01/01

ΔΩΡΕΑΝ
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα με την Air France .
 • Τις διανυκτερεύσεις (3ή4ή5) στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Αγγλικό πρωινό σε μπουφέ.
 • Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
 • (2)  διαν/σεις  στο ξενοδοχείο Santa Fe στη Ντίσνευ
 • Πανοραμική ξενάγηση της πόλης του Λονδίνου & επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο.
 • Εκδρομή στην πόλη και στο κάστρο του Γουίντσορ.
 • Έμπειροι συνοδοί/αρχηγοί και τοπικοί αντιπρόσωποι του γραφείου μας βάση των παρεχόμενων υπηρεσιών/μετακινήσεων
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων ( 155€).
 • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται ( Μουσείο Λούβρο 15€, Βερσαλίες 15€, Πάρκο DISNEY 60€-70€) .
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (το άτομο τη βραδιά περίπου 2€)
 • Check point (10 €).

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE