Dio Travel Services

Λουτρά Πόζαρ, 3 ημέρες
xρήσιμες πληροφορίες
Τα Λουτρά Πόζαρ απέχουν 2km από το κοντινότερο χωριό – Λουτράκι και 12km από την κοντινότερη κωμόπολη – Αριδαία.

Η Αριδαία, το εμπορικό κέντρο της περιοχής της Αλμωπίας, καλύπτει όλες τις ανάγκες που τυχόν θα χρειαστείτε. Στην Αριδαία λειτουργούν 8, από τις κυριότερες τράπεζες, ταχυδρομείο, κέντρο υγείας και σταθμός κτελ.

Πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν κατά μήκος του οδικού δικτύου ως το Λουτράκι.

Για την νυχτερινή διασκέδαση σας, έχετε πολλές επιλογές. Ξεκινώντας από αξιόλογα μπάρ στην περιοχή, μέχρι την Άριδαία που καλύπτει όλα τα γούστα σε Ελληνική και ξένη μουσική.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα: ΧΑΛΚΙΔΑ- ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε από Χαλκίδα  και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στο πανέμορφο Άλσος του Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής , 3 χλμ έξω από την Νάουσα, όπου θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα, στις όχθες του ποταμού Αράπιτσα.  Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο στο Λουτράκι. Διανυκτέρευση

2η ημέρα: Λ.ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ

Μετά το πρωινό μας, θα  ξεκινήσουμε την ημέρα μας, με μία βόλτα στην Έδεσσα, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, για να κάνουμε τη βόλτα μας και να απολαύσουμε τη μοναδικότητα του τοπίου, με τους καταρράκτες και τα πολυάριθμα κανάλια που τη διασχίζουν. Επιστρέφουμε στα Λουτρά Πόζαρ, για να προσφέρουμε στον εαυτό μας λίγη χαλάρωση από τα άγχη της καθημερινότητας. Θα κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα. Όσοι θέλετε μπορείτε να απολαύσετε τις παροχές στα νέα ιδιωτικά λουτρά. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Το βράδυ μας θα περάσει ευχάριστα με φαγητό σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση

3η ημέρα: Λ.ΠΟΖΑΡ- ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜOΝΑΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ

Ξεκινώντας για την επιστροφή, θα επισκεφθούμε την Παναγία Σουμελά. Το πασίγνωστο προσκύνημα βρίσκεται στις πλαγιές του Βέρμιου, κοντά στο χωριό Καστανιά, και κτίστηκε το 1951 από τη μεγάλη επιθυμία των Ποντίων να αναβιώσουν την αντίστοιχη μονή που καταστράφηκε στο όρος Μελά του Πόντου. Μετά το προσκύνημα, συνεχίζουμε για τον Παλιό Παντελεήμονα, στους πρόποδες του  Ολύμπου. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό που έχει καταφέρει να διατηρήσει τη γραφικότητά του, σε μια περιοχή γεμάτη φυσικές ομορφιές. Εκεί θα σταματήσουμε και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας τη Χαλκίδα, όπου αναμένεται να φτάσουμε το βράδυ αφού κάνουμε τις απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις.

ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αναχωρήσεις:

19/10  (3 ημέρες, 2 νύχτες)

οργανωμένο πακέτο 3 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 140 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ημέρες Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδί* Μονόκλινο
3 19/10 FOUR SEΑSONS 140€ 125€ 210€
*έως 12 ετών σε τρίκλινο
  • Πούλμαν νέας τεχνολογίας με πεπειραμένο οδηγό
  • Διαμονή, (2 ) διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο 4 ΕΠΟΧΕΣ HOTEL-SPA

    όπως πάντα από το γραφείο μας

  • 2 πρωινά.
  • Αρχηγός του γραφείου με γνώσεις σε όλη την διάρκεια του

    ταξιδιού

  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
  • Φ.Π.Α.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE