Dio Travel Services

Μαλαισία, Ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα, Σιγκαπούρη 11 ημέρες

Ένα ταξίδι που συνδυάζει το πολιτιστικό ενδιαφέρον με την ψυχαγωγία και την ξεκούραση. Ένα μοναδικό 10ήμερο ταξίδι, με το οποίο επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ, μια πόλη που ζει ταυτόχρονα στο παρελθόν και στο μέλλον, την εντυπωσιακή πόλη-θαύμα Πουτρατζάγια, τη Μάλακκα, μία από τις πρώτες αποικίες των Πορτογάλων, καθώς την «πόλη του λιονταριού», τη Σιγκαπούρη, μία πόλη-κράτος άψογα οργανωμένη. Ένα ακόμα εξαιρετικό ταξίδι του Versus Travel.
Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα νέο ταξίδι που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη «πόλη του λιονταριού», τη Σιγκαπούρη, και τη πολυπρόσωπη Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας, μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες, χωρίς να παραλείψουμε την επίσκεψη στην εντυπωσιακή πόλη-θαύμα Πουτρατζάγια.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Κουάλα Λουμπούρ.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας την Κουάλα Λουμπούρ. Η Μαλαισία αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής Χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ)

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ. Ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της, τμήμα του οποίου αποτελεί η πολύχρωμη Κινέζικη και η Ινδική Συνοικία. Θα δούμε την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Παλάτι, θα επισκεφτούμε το Εθνικό Μνημείο το οποίο βρίσκεται στο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας που ονομάζεται «Κήποι της λίμνης», το Εθνικό Τζαμί (εξωτερική επίσκεψη) και το Σιδηροδρομικό Σταθμό, που είναι ένας από τους πιο γραφικούς του κόσμου σε ινδο-ισλαμικό στιλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Επιστροφή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΠΟΥΤΡΑΤΖΑΓΙΑ - ΜΑΛΑΚΚΑ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Πρωινή αναχώρηση για τον νότο της Μαλαισίας, με προορισμό την όμορφη πόλη Μάλακκα με την αποικιακή της αρχιτεκτονική. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας και περίπου μια ώρα έξω από την Κουάλα Λουμπούρ, θα σταματήσουμε στην Πουτρατζάγια. Πρόκειται για μια πόλη-πρότυπο, κτισμένη με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Από τη μια η λίμνη και το πράσινο και από την άλλη τα υπέροχα κτίρια Ευρωπαϊκής, Μαροκινής και Κεντρο-ασιατικής επιρροής, ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια μας σαν κοσμήματα. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για τη Μάλακκα. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν στη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο «Μέλακα», κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η Μάλακκα αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και των αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο με τα καλοσυντηρημένα μνημεία του αποικιακού παρελθόντος της, τα οποία της χάρισαν το τίτλο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Επιστροφή στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ

Αφήνουμε τα τοπία της πόλης και την καθημερινότητά της, για να ζήσουμε για δύο ημέρες έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Αυτό είναι το κίνητρό μας, σήμερα, για να αναχωρήσουμε για το Tαμάν Νεγκάρα. Μετά από τέσσερις περίπου ώρες οδικής διαδρομής, θα φθάσουμε στον Kuala Tembeling, από όπου με μηχανοκίνητο long boat, θα διασχίσουμε τον ποταμό, απολαμβάνοντας ένα επιβλητικό σκηνικό για άλλες τρεις περίπου ώρες. Τοπικά μικρά χωριά, πλούσια τροπικά δάση, πίθηκοι, πουλιά, σαύρες, βουβάλια, μπορεί να καμαρώσει κανείς και να φωτογραφήσει στη διάρκεια αυτής της εντυπωσιακής διαδρομής. Άφιξη στην Kuale Tahan – στο κέντρο του πάρκου – και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα περπατήσουμε στο περίπου 130 εκατομμυρίων χρόνων πυκνό τροπικό δάσος, για να ακούσουμε τη «χορωδία» των εντόμων και να ανακαλύψουμε την πανίδα και τη χλωρίδα του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ

Άλλη μία μέρα στη φύση. Το πρωί θα ξεκινήσουμε για μια ακόμη βόλτα με τα πόδια μέσα στη ζούγκλα, μέχρι τον λόφο Teresik. Σε αυτή την πεζοπορία, μέσα στα μικρά και στενά μονοπάτια, θα ανακαλύψουμε όλες τις κρυφές αλήθειες αυτού του συναρπαστικού οικοσυστήματος – τις γέφυρες, τα ποτάμια, τα σπήλαια, τα δένδρα, τα λουλούδια. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, θα επισκεφθούμε το Canopy Walκway, το οποίο έχει κτισθεί 40 μέτρα πάνω από το έδαφος και έτσι θα μπορέσετε να έλθετε πιο κοντά στις κορυφές των δένδρων και να έχετε μία διαφορετική οπτική γωνία του τροπικού δάσους. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες Lata Berkoh. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Αφήνουμε πίσω μας τις μοναδικές εικόνες της ζούγκλας και επιστροφή οδικώς στο ξενοδοχείο μας στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια  θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Ημέρα ελεύθερη στην Σιγκαπούρη, για να τη διαθέσετε όπως επιθυμείτε. Ο αρχηγός της εκδρομής θα είναι κοντά σας για να σχεδιάσετε μαζί βόλτες στην πόλη. To check out στο ξενοδοχείο είναι στις 12;00 οπότε και αφήνετε τα δωμάτια σας. Υπάρχει η δυνατότητα όσοι επιθυμούν να κρατήσουν το δωμάτιο τους μέχρι τις 18:00 ή και μέχρι τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο, με επιπλέον χρέωση. Ζητείστε το από το τμήμα πωλήσεων. Τα μεσάνυχτα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αναχωρήσεις: 12/8, 16/9, 21/10, 18/11

Ομαδικό πακέτο 11 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 899€

Πληροφορίες Πακέτου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 12/8/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 899€

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 899 € 700 €
Twin Room 899 € 700 €
Triple Room 899 € 700 €
Single Room 1346 € 700 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/9/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 999€

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 999 € 700 €
Twin Room 999 € 700 €
Triple Room 999 € 700 €
Single Room 1447 € 700 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/10/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 999€

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 999 € 700 €
Twin Room 999 € 700 €
Triple Room 999 € 700 €
Single Room 1447 € 700 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/11/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 999€

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 999 € 700 €
Twin Room 999 € 700 €
Triple Room 999 € 700 €
Single Room 1447 € 700 €
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Στην ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ το ξενοδοχείο PULLMAN KUALA LUMPUR CITY CENTRE & RESIDENCES 5* ή ROYAL CHULAN 5*, Στην Ταμάν Νεγκάρα  ξενοδοχείο 4*,  στη Σιγκαπούρη το ξενοδοχείο Park Hotel Clarke Quay 4* sup.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Γεύματα μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των πτήσεων.
 • Χρέωση μιας αποσκευής 23 κιλών και μια χειραποσκευής.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έλληνας αρχηγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα ελληνικά.
 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 700 €
Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης
TZ 1283 12/08/2017 ΑΘΗΝΑ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11:30 03:55 +1
TR 732 13/08/2017 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ 09:55 10:55
TR 731 19/08/2017 ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ –   ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 09:20 10:35
TZ 1750 22/08/2017 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ 02:45 08:45
 • Πτήσεις με την Scoot low cost,  εταιρεία θυγατρική της  Singapore Airlines.
 • Στις τιμές του ταξιδιού περιλαμβάνονται τα γεύματα στο αεροπλάνο και τα κόστη της αποσκευής και χειραποσκευής, ένα κόστος άνω των 90 €.
 • Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη – Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη γίνεται με την εταιρεία Tiger.
 • Επισκεφθείτε το πολύβουο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ
 • Ανεβείτε τα 272 σκαλοπάτια στις πασίγνωστες ανά τον κόσμο Σπηλιές Μπατού
 • Ανακαλύψτε την πόλη-πρότυπο Πουτρατζάγια
 • Κάντε τις αγορές σας στην «πόλη του λιονταριού», τη Σιγκαπούρη
 • Περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της εντυπωσιακής Μάλακκας
 • Διανυκτερεύστε στη ζούγκλα του πάρκου Ταμάν Νεγκάρα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει

Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το προγράμματά. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE