Dio Travel Services

Oktoberfest, η γιορτή του Μονάχου! Αυστρία-Ιταλικό Τιρόλο 10 μέρες με πούλμαν

Κάποιοι από εσάς ίσως βρεθούν στο Μόναχο και «κολυμπήσουν» σε άφθονη μπίρα. Κάποιοι άλλοι, απλώς θα διαβάσουν και θα δουν βίντεο για το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας του κόσμου. Όπως και να ΄χει, όλα όσα θέλετε να ξέρετε βρίσκονται εδώ.

Κάθε φθινόπωρο, οι λάτρεις της μπίρας ανά τον κόσμο χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που θα ταξιδέψουν μέχρι το Μόναχο και το Oktoberfest και θα γευτούν τη μπίρα όπως δεν την έχουν γευτεί ποτέ, μαζί με άλλα 6 εκατομμύρια ανθρώπων που το επισκέπτονται κατά τη διάρκεια των 17 ημερών του (και καταναλώνουν κοντά στα 8 εκατομμύρια λίτρα του αγαπημένου αυτού ποτού) και σε αυτούς που θα πιουν μια μπίρα στην υγειά όλων των άλλων από το σπίτι τους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, αρκεί να είστε λάτρης της μπίρας και τα παρακάτω θα σας φανούν ενδιαφέροντα, είτε επισκεφτείτε φέτος το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας του κόσμου, είτε σκοπεύετε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πότε διεξάγεται και τι συμβαίνει: Ξεκινώντας από τα βασικά, το φετινό Oktoberfest ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 3 Οκτωβρίου 2016. Η έναρξη του φεστιβάλ πραγματοποιείται με παρέλαση, στην οποία συναντάμε άρματα, άλογα με κάρο και ανθρώπους να ξεχύνονται στους δρόμους φορώντας διάφορα κοστούμια. Γενικότερα στο φεστιβάλ, μπορείτε να παρακολουθήσετε από θρησκευτικές λειτουργίες, μέχρι παραδοσιακές συναυλίες, να ντυθείτε παραδοσιακά, να τριγυρίσετε στις 14 μοναδικές σκηνές του και να διασκεδάσετε ακόμη και με την οικογένειά σας, με λίγη μπίρα πάντα στο πλευρό

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η μέρα: Αθήνα – Πάτρα

Αναχώρηση για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.

2η μέρα: Aνκόνα - Ροβερέτο (Ιταλικό Τιρόλο, 400 χλμ.)

Άφιξη και αναχώρηση για το Ιταλικό Τιρόλο και το γραφικό Ροβερέτο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μπολζάνο–Ίνσμπρουκ- Αυστριακό Τιρόλο

Πρόγευμα. Αναχώρηση για το Αυστριακό Τιρόλο. Θα επισκεφθούμε πρώτα την «πόρτα» των Δολομιτών, το γραφικό Μπολζάνο, θα «περιπλανηθούμε» λίγο στην εκπληκτική αυτήν πόλη και θα συνεχίζουμε για Ίνσμπρουκ. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της κουκλίστικης πρωτεύουσας: θα δούμε τη Χρυσή Στέγη, την εκκλησία του Αγίου Ιακώβου, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, σε παραδοσιακό σαλέ στο Τιρόλο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Κιτσμπουέλ- Σάλτσμπουργκ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Κιτσμπουέλ, γνωστό χειμερινό προορισμό γιατους λάτρεις του σκι. Στη συνέχεια επίσκεψη στη «Πόλη της Μελωδίας» το Σάλτσμπουργκ,χτισμένο στον ποταμό Σάλτζαχ. Ο καθεδρικός ναός, η πλατεία ανακτόρων, ο γραφικός δρόμος Γκεντραϊντεγκάσσε, το παλιό Δημαρχείο και το σπίτι που γεννήθηκε ο Μότσαρτ, είναιμερικά μόνο από όσα θα επισκεφθούμε. Χρόνος ελεύθερος για να ανεβείτε στο κάστροHohensalzburg με την πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

5η μέρα: Το Μόναχο γιορτάζει!

Oktoberfest! Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε το Μόναχο, που σήμερα γιορτάζει! Ηέναρξη σηματοδοτείται από τη μεγάλη παρέλαση μήκους 7 χλμ., γνωστή και ως CostumeandRiflemen’sParade. 16 ημέρες ξέφρενων ρυθμών, ατελείωτης μπίρας και εξαιρετικέςΓερμανικές λιχουδιές! Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Κάστρο Νοϊσβανστάιν & Όμπεραμεργκάου - ΓκάρμιςΠαρτενκίνχερ (Βαυαρία)

Αναχώρηση για την ομορφότερη περιοχή της Βαυαρίας, τη Ρομαντική Γερμανία. Θα επισκεφτούμε το μαγευτικό κάστρο Νοϊσβανστάιν. Συνεχίζουμε για το Ομπεραμεργκάου. Σύντομη περιήγηση στην πόλη, που είναι γνωστή από την αναπαράσταση τωνπαθών του Χριστού. Τελευταίος σταθμός μας, τα κοσμοπολίτικα θέρετρα Γκάρμις – Παρτενκίρχεν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Μόναχο (ξενάγηση)

Πρωινή μεταφορά στο Μόναχο & ξενάγηση. Θα δούμε το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα του Θριάμβου, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη, όπου θα δούμε το ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπυραρίες θα καταλήξουμε στην πλατεία του νεογοτθικού δημαρχείου, με τη Στήλη της Παρθένου Μαρίας. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8 μέρα: Μουσείο Swarovski - Μπολόνια

Πρόγευμα και αναχώρηση για το φημισμένο μουσείο Σβαρόβσκυ, για ένα ταξίδι στονκρυστάλλινο κόσμο γνωστών καλλιτεχνών. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Μπολόνια.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

9η μέρα: Μπολόνια – Ανκόνα

Πρωινή αναχώρηση μετά το πρόγευμα, για την Ανκόνα και επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας.

10η μέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα.

Ροβερέτο - Μπολζάνο «η Πόρτα των Δολομιτών» - Ίνσμπρουκ - Αυστριακό Τιρόλο - Κιτσμπουέλ - Σάλτσμπουργκ - Μόναχο –Κάστρο Νοϊσβανστάιν – Μπολόνια

Αναχωρήσεις: 13/09

οργανωμένο πακέτο 10 ημερών οδικώς

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 745€

Πληροφορίες Πακέτου

Κόστος κατ΄ άτομο Early Booking 2κλινο 1κλινο Παιδί
  745€ 765€ +160€ 645€
 • Μεταφορές/περιηγήσεις όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν της Panolympia
 • Προσφορά σε 2κλινες καμπίνες ΑΒ2 (κατά σειρά προτεραιότητας και περιορισμένο αριθμό), για Earlybooking κρατήσεις 21 μέρες πριν
 • Εισιτήρια πλοίου σε καμπίνες ΑΒ4 Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρασε κρατήσεις επί των κανονικών τιμών (μη earlybooking)
 • Διαμονή 7 νύχτες (1 Ροβερέτο, 1 στην περιοχή της Μπολόνιας) σε 4* ξενοδοχεία &5 σε παραδοσιακό σαλέ στο Αυστριακό Τιρόλο, ως άνω
 • Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) καθημερινά στα ξενοδοχεία (όχι στο πλοίο)
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Checkpoint 20€
 • Είσοδοι σε χώρους επίσκεψης & μουσεία
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Ροβερέτο: ΜercureNerocuboRovereto 4* Sup
 • Τιρόλο: Hotel (παραδοσιακό σαλέ)
 • Μπολόνια: Ξενοδοχείο 4*
 • Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά.
  Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 • Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
 • Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη.
  Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας . Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν.
  Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 • Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση ,
  για περιορισμένο αριθμό θέσεων και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή).
 • Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 • Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το checkout.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE