Dio Travel Services

Ρώμη 4,5 ημέρες αεροπορικώς

Ένα μάλλον ρητορικό ερώτημα για την ιταλική πρωτεύουσα, που αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες για κάθε γούστο και βαλάντιο. Τα αρχαία αξιοθέατα από την εποχή που η Ρώμη ήταν το κέντρο όλης της οικουμένης, τα απέραντα μουσεία, το ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού-κέντρο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας κι έδρα του Ποντίφηκα, τα υπέροχα μεσαιωνικά και αναγεννησιακά παλάτια και μέγαρα, τα εντυπωσιακά μουσεία που φιλοξενούν αρκετά από τα σημαντικότερα εκθέματα παγκοσμίως, το εξαιρετικό φαγητό, οι διάσημες μπουτίκ είναι μερικοί μόνο από τους δεκάδες λόγους που καθιστούν τη Ρώμη ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον πλανήτη.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η μέρα: Αθήνα - Ρώμη - ξενάγηση πόλης & Κατακόμβες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Ρώμη με την AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και πρώτη μας επίσκεψη στις κατακόμβες το Αγ. Καλλίστου. Συνεχίζουμε για την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο EMPIRE PALACE 4* (www.empirepalacehotel.com) 5 λεπτά με τα πόδια από τη Via Veneto ή στο εξίσου κεντρικό ξενοδοχείο στο CICERONE 4* (www.hotelcicerone.com).

2η μέρα: Ρώμη - μουσεία Βατικανού - Βασιλική Αγ. Πέτρου

Μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην διάσημη Καπέλα Σιστίνα, το παρεκκλήσιο του Αποστολικού Παλατίου, επίσημης κατοικίας του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας του οποίου η οροφή ζωγραφίστηκε από τον Μιχαήλ-Άγγελο. Ακολουθεί επίσκεψη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου (η μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου). Θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία και θα δούμε την θεσπέσια κατασκευή του Μιχαήλ Αγγέλου, την περίφημη Πιετά και τον μπρούτζινο τεράστιο άμβωνα του Μπερνίνι.

3η μέρα: ….εκδρομή στη Φλωρεντία

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την εκδρομή στη Φλωρεντία (έξοδα ατομικά). Θα γνωρίσουμε μέσα από την ξενάγηση μας μια από τις θρυλικότερες πόλεις της Ιταλίας. Θα δούμε το Ντουόμο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο και την Πιάτσα ντε λα Σινιορία που είναι και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Το απόγευμα ελεύθερο για να χαρείτε την πόλη όπως εσείς επιθυμείτε ή για να κάνετε τα ψώνια σας από τη φημισμένη αγορά της.

4η μέρα: Ρώμη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση για Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Αναχωρήσεις: 15,16 Φεβρουαρίου

οργανωμένο πακέτο 4, 5 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 349 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

 

Τιμή κατ’ άτομο: CICERONE EMPIRE PALACE CICERONE EMPIRE PALACE
 4 μέρες 5 μέρες
1  ΝΥΧΤΑ ΔΩΡΟ
Δίκλινο 349 399 349 399
3ο άτ. έως 12 ετών 299 349 299 349
Μονόκλινο 469 549 469 549
 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN ή την ALITALIA
 • Τρεις, τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • Ξενάγηση της πόλης της Ρώμης & Κατακόμβες
 • Ξενάγηση στα Μουσεία του Βατικανού & στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου
 • Αρχηγός /συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150.
 • φόροι πόλεων, check point (20€ κατ’ άτομο)
 • είσοδοι σε μουσεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους & Βατικανό, ακουστικά για την ξενάγηση του Αγ. Πέτρου
 • αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE