Dio Travel Services

Ρουμανία - Τρανσυλβανία, 7 ημέρες οδικώς

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η μέρα: Αθήνα - Σόφια

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στη Βουλγαρική πρωτεύουσα. Δείπνο.

2η μέρα: Σόφια - Βουκουρέστι

Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Σόφιας και πορεία προς το «Παρίσι της Ανατολής», όπως αποκαλείται το Βουκουρέστι. Πρώτη γνωριμία με την παλιά πόλη. Δείπνο.

3η μέρα: Βουκουρέστι- Μπρασόβ

Πρόγευμα και ξενάγηση στη Ρουμανική πρωτεύουσα. Θα δούμε τις πλατείες Βικτοριέι & Ουνιβερσιτάτζι, το Αθήναιον, το Εθνικό Θέατρο του ΛούκαΚαρατζιάλε, τον κήπο Τζιμίτσιου, τον Πύργο της Φωτιάς, τον Λόφο της Μητρόπολης κ.ά. Στο Βουκουρέστι βρίσκεται και το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης (αλλά δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά το Πεντάγωνο των ΗΠΑ), το «Παλάτι του Λαού», που χτίστηκε κατ’ εντολή του Τσαουσέσκου. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τα Καρπάθια και το πανέμορφο Μεσαιωνικό Μπρασόβ, μια πόλη με δυναμική ζωή, γοητεία και εξαίσιο ορεινό φυσικό τοπίο γύρω της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πέλες - Φρούριο Μπραν - Μπρασόβ

Πρόγευμα και περιήγηση στην πανέμορφη Μεσαιωνική πόλη του 18ου αιώνα, τώρα στολισμένη Χριστουγεννιάτικα. Θα δούμε, ανάμεσα σε άλλα αξιοθέατα, την κεντρική πλατεία με τη Μαύρη Εκκλησία και το Δημαρχείο. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Παλάτι Πέλες, στην Σινάια και στο Φρούριο Μπραν, που ονομάστηκε πριν από μερικές δεκαετίες από τους τουρίστες «Πύργος του Δράκουλα». Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Μπρασόβ, δείπνο.

5η μέρα: Σιγκισοάρα - Μπρασόβ (Καρπάθια)

Πρόγευμα και η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην Τρανσυλβανία και τη μοναδική Μεσαιωνική Σιγκισοάρα, μια πανέμορφη πόλη που προστατεύεται ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO, περιτριγυρισμένη από πύργους, πολεμίστρες και οχυρωματικά. Χαρακτηριστικό αξιοθέατό της ο Πύργος του Ρολογιού, που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο Μπρασόβ, λίγος χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφεδάκι στην πόλη & επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Μπρασόβ - Σόφια

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Σόφια. Άφιξη & λίγος χρόνος ελεύθερος για βόλτα (πεζή) στην παλιά πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας & δείπνο.

7η μέρα: Σόφια - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Βουκουρέστι - Σιγκισοάρα - Μπρασόβ - Καρπάθια - Κάστρο Πέλες & Μπραν - Σόφια

Αναχωρήσεις: 14/02, 20/03

οργανωμένο οδικό πακέτο 7 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 425 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

Κόστος κατ’ άτομο
Αναχωρήσεις Earlybooking Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί
14/02, 20/03 425€ 445€ +140€ 335€
 • Εκδρομές/περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia, όπως στο πρόγραμμα.
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Σόφια, 1 νύχτα στο Βουκουρέστι και 3 νύχτες στο Μπρασόβ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός στο Βουκουρέστι.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών.
 • Checkpoint 20€.
 • Είσοδοι σε μουσεία, πύργους και οτι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια

 • Σόφια  NovotelSofia 4*
 • Βουκουρέστι NHBucharest 4*
 • Μπρασόβ RamadaBrasov  4*

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριοσε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το checkout.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE