Dio Travel Services

ΤΕΝΕΡΙΦΗ 6- 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Η Τενερίφη (ισπανικά:Tenerife), είναι νησί της Ισπανίας, το μεγαλύτερο από τα επτά Κανάρια Νησιά στον Ατλαντικό απέναντι από τις ακτές της Βορείου Αφρικής. Ο πληθυσμός του νησιού, ανέρχεται στους 879.333 κατοίκους . Είναι το πολυπληθέστερο νησί της Ισπανίας. Η Τενερίφη είναι τμήμα της επαρχίας Σάντα Κρουθ δε Τενερίφε.

Η Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε είναι η πρωτεύουσα του νησιού . Είναι επίσης η πρωτεύουσα της αυτόνομης κοινότητας των Καναρίων Νήσων μαζί με την ΛαςΠάλμας δε Γκραν Κανάρια,. Το νησί είναι η έδρα του «Πανεπιστημίου Λα Λαγούνα» που ιδρύθηκε το 1792.

Το νησί βρίσκεται στον 28ο βόρειο παράλληλο και στον 16ο δυτικό μεσημβρινό, με έκταση επιφανείας 2.034 τ.χλμ. Όπως και τα υπόλοιπα γειτονικά νησιά, έτσι κι εκείνο είναι ηφαιστειογενούς προέλευσης. Η τελευταία από τις εκρήξεις που δημιούργησαν το νησί έγινε πριν περίπου 3,5 εκατομμύρια έτη, αν και ακούγονται ακόμη μικρά «μουγκρητά».

Η ψηλότερη κορυφή της Ισπανίας, η Τέιδε των 3.718 μ., βρίσκεται στην Τενερίφη. Το νησί από μόνο του διαιρείται στο αρκετά ξηρό νότιο τμήμα του και στον πολύ υγρό και καταπράσινο βορρά. Το νησί συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO καθώς έχει το Εθνικό Πάρκο του Τέιδε, το πιο επισκέψιμο εθνικό πάρκο της Ισπανίας, όπου κανείς συναντά πλούσια βλάστηση και το τρίτο μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου: Τέιδε.

Το 2015, Ανάγα ανακηρύχθηκε Καταφύγιο Βιόσφαιρας από την UNESCO.

 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ :

 

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΕΛΑΡΙΑ– SANTA CRUZ- CANDELARIA

Ξεκινάμε την περιήγηση στην πρωτεύουσα του νησιού Σάντα Κρούζ. Η Σάντα Κρούζ που μέχρι το 1830 ήταν λιμάνι, είναι εκσυγχρονισμένη και ταυτόχρονα παραδοσιακή, συνδυάζοντας αρμονικά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με το μπαρόκ και το κλασικό. Θα ξεκινήσετε από την κεντρική λεωφόρο ΛαςΡάμπλας και θα περιηγηθείτε στους δρόμους της πρωτεύουσας. Θα επισκεφθείτε το ιστορικό μουσείο όπου θα δείτε τον τρόπο δημιουργίας των Κανάριων νήσων από τα ηφαίστεια, παραδοσιακά κεραμικά και μούμιες, καθώς και την καθολική εκκλησία του 19ου αιώνα. Χρόνος στη διάθεσή σας για βόλτα στην αγορά. Εν συνεχεία θα μεταφερθείτε στην περιοχή της Κανδελάρια, όπου θα επισκεφθείτε την εκκλησία της Μαύρης Παναγιάς (Ιglesia de laCandelaria) – Προστάτιδας των Καναρίων νήσων. Στον δρόμο της επιστροφής θα κάνετε στάση στο πιο φημισμένο κατάστημα μαργαριταριών της Τενερίφης. Διαν/ση.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΙΚΟΝΤ ΝΤΕ ΛΟΣ ΒΙΝΟΣ – ΓΚΑΡΑΤΣΙΚΟ – ΤΑΝΓΚΕ / ICOD DE LOS VINOS – GARACHICO – TANQUE

Στην σημερινή εκδρομή θα κατευθυνθείτε προς τη βόρεια πλευρά του νησιού με πρώτη στάση το Γκαρατσίκο. Στο πρώτο αυτό λιμάνι του νησιού θα περιηγηθείτε στην κεντρική πλατειά με την εκκλησία και θα δείτε το σπίτι που θάφτηκε από τη λάβα μετά από έκρηξη μικρού ηφαιστείου το 1706. Θα θαυμάσετε τις ηφαιστειογενείς φυσικές πισίνες με θαλασσινό νερό και θα έχετε ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε τον φημισμένο καφέ της Τενερίφης «κορτάδο λέτσε λέτσε». Συνεχίζετε την εκδρομή σας κατευθυνόμενοι στο καταπράσινο Τάνγκε με επίσκεψη στο Καμέλο Σέντερ όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε βόλτα με καμήλες! Μετά από την μοναδική αυτή εμπειρία θα παρακολουθήσετε την παραγωγή χειροποίητων πούρων και συνεχίζετε προς το Ικόντ ντε λοςβίνος. Εδώ θα θαυμάσετε το πιο διάσημο και παλαιό δέντρο της Τενερίφης, το φημισμένο δρακόδεντρο “DragoMilenario”. Εν συνεχεία ακολουθεί επίσκεψη στη καθολική εκκλησία Σαν Μάρκος του 17ου αιώνα και θα καταλήξετε στο οινοποιείο “BodegaelDrago”, όπου θα δοκιμάσετε τα τοπικά κρασιά και τυριά, καθώς και ρούμι με μέλι και λικέρ μπανάνας.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΟΤΑΒΑ / TEIDE-OROTAVA

Η σημερινή εκδρομή θα σας οδηγήσει στην αριστοκρατική περιοχή της Οροτάβα, περιοχή ενταγμένη στην προστασία της Ουνέσκο. Θα θαυμάσετε το Δημαρχείο, την καθολική εκκλησία του 17ου αιώνα και τα αρχοντικά σπίτια του 18ου αιώνα. Περίοπτη θέση στην Οροτάβα έχει το σπίτι με τα παραδοσιακά μπαλκόνια της Τενερίφης, όπου θα δείτε χειροποίητα κεντήματα και μια παρουσίαση κατασκευής κοσμημάτων από πέτρα Ολιβίνα. Συνεχίζετε με ανάβαση στο ενεργό ηφαίστειο Τέιδε, την υψηλότερη κορυφή της Ισπανίας. Στη μαγευτική αυτή διαδρομή θα δείτε τόσο διαφορετικά τοπία που θα είναι δύσκολο να το πιστέψετε! Θα περάσετε μέσα από σύννεφα και θα θαυμάσετε το πυκνότατο πευκοδάσος που εναλλάσσεται με το σεληνιακό τοπίο στα 2000 μ. Η πρώτη στάση θα είναι στο Μιραδόρ ντε Χούμπολτ για να βγάλετε φωτογραφίες από ψηλά όλο το νησί και θα καταλήξετε στο Εθνικό Πάρκο Τέιδε. Στάση για περπάτημα και ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ. Ο δρόμος της επιστροφής είναι από την πίσω μεριά του νησιού, την Βάλε ντε Εσπεράντσα, ώστε περνώντας μέσα από το δάσος να θαυμάσετε τα φημισμένα πεύκα Κανάρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ – ΠΛΑΓΙΑ ΝΤΕ ΛΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΣ – ΛΟΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟΣ / PLAYA DE LAS AMERICAS – LOS CRISTIANOS

Εκδρομή στο νότιο κομμάτι του νησιού. Ο Νότος είναι το πιο τουριστικό μέρος της Τενερίφης, με χιλιάδες τουρίστες να το επισκέπτονται από όλον τον κόσμο. Πολυτελή ξενοδοχεία χτισμένα στις πλαγιές των βουνών και χρυσές παραλίες με άμμο από την Σαχάρα. Βόλτα στον παραλιακό δρόμο κατά μήκος της παραλίας υπό την σκιά των φοινικόδεντρων και χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στην Πλάγια δε Ντούκε “Playa de Duque”, φαγητό και ψώνια στο Playa de lasAmericas.

 

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΤΑΝΚΟΡΟΝΤΕ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Εκδρομή στο Τανκορόντε. Γνωστό για τα κρασιά και τους αμπελώνες του. Θα επισκεφθείτε το οινοποιείο BotegaAlbaro και θα δοκιμάσετε τοπικά κρασιά και μεζέδες. Η περιήγηση συνεχίζεται στα χωριουδάκια της περιοχής BajaMar, φημισμένη για την παραγωγή κρασιών και οπωροκηπευτικών. Ολοκληρώνοντας τη βόλτα στους δρόμους του κρασιού επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

 ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΡΟ ΠΑΡΚ / LORO PARQUE

Πρόταση για σήμερα είναι η επίσκεψη στο ΛόροΠάρκ, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα με ζώα σε όλον των κόσμο.

Φιλοξενεί περισσότερα από επτακόσια παπαγάλους, σπάνια και εξωτικά πλάσματα από όλο τον κόσμο. Τα δελφίνια πραγματοποιούν παραστάσεις στην μεγαλύτερη πισίνα δελφίνι στην Ευρώπη, ενώ μπορείτε να απολαύσετε φάλαινες, θαλάσσια λιοντάρια, καρχαρίες, πιγκουίνους, χιμπατζήδες, τίγρεις και ότι μπορείτε να φανταστείτε! Το ΛόροΠάρκ είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στα “παιδιά” κάθε ηλικίας!

ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Αναχώρηση: Κάθε Σάββατο από 15/7 – 21/9

οργανωμένο πακέτο 6 η 8 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 735 €

Πληροφορίες Πακέτου

6 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΌ 15/7 – 21/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ
Blue sea Puerto Resort 4*                  or       Hotel La Paz 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 735 €
Hotel Puerto de la Cruz 4*          or          Hotel Diamante 4* 770 €
Hotel TurquesaPlaya 4* 805 €
Semiramis 5* 875 €
ΣΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :  29/7 , 5,12,19/8  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 60 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ
8 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΌ 15/7 – 21/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ
Blue sea Puerto Resort 4*                  or       Hotel La Paz 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 855 €
Hotel Puerto de la Cruz 4*          or          Hotel Diamante 4* 905 €
Hotel TurquesaPlaya 4* 955 €
Semiramis 5* 1.050 €
ΣΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  :  29/7 , 5,12,19/8  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 60 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως ΑΘΗΝΑ-ΜΑΔΡΙΤΗ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ –ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ με IBERIA AIRLINES
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία4*-5*επιλογής σας
 • Πλούσιο πρωϊνό μπουφέ και βραδινό
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στην Τενερίφη
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Ενημερωτικά Έντυπα
 • Περιηγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω
 • Φόροι αεροδρομίου & βαλίτσες 240€
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια και γενικά όπου απαιτείται.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία όπου απαιτείται.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΠΤΗΣΕΙΣ:

IB3153 ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ 04:45 – 07:40
IB3942 ΜΑΔΡΙΤΗ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 08:45 – 10:35
IB3939 ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΑΔΡΙΤΗ 18:35 – 22:20
IB3152 ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ 23:20 – 03:55

 

 • Οι πτήσεις σε κάποιες ημερομηνίες ενδέχεται να έχουν αλλαγές στις ώρες με ευθύνη των αεροπορικών εταιρειών
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
  • Μετά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο θα σας επισκεφθεί ο υπεύθυνος του γραφείου μας για να σας δώσει ότι πληροφορίεςχρειάζεστεστα Ελληνικά , κινητό τηλέφωνο του θα έχετε στην διάθεση σας .
  • Το όνομα του ξενοδοχείουεπιβεβαιώνεται κατά μετά την κράτηση σας .
  • Υπάρχει η δυνατότητα στο 8ημερο πρόγραμμα να γίνουν 5 διαν/σεις στην Τενερίφη και 2 στην Μαδρίτη με πρωινό , με επιβάρυνση 60 € το άτομο σε ξενοδοχείο 4* κεντρικό .
  • Ο τύποςδωματίων στα ξενοδοχεία είναι stadardεκτός και αναγράφεταικάποιοςδιαφορετικός
  • Η σειρά του προγράμματος είναι ενδεικτική και προτεινόμενη ,
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα. Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
  • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
  • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE