Dio Travel Services

Βουδαπέστη - Βιέννη - Μπρατισλάβα , 7 ημέρες Οδικώς

Στην οδική εκδρομή στη Βουδαπέστη μπορεί κανείς να επισκεψθεί τη Γέφυρα των Λεόντων, τον καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Κοινοβούλιο, την πλατεία των Ηρώων, καθώς και να απολαύσει μια μοναδική κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη. Μια ημέρα είναι αφιερωμένη στη Βιέννη, όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το ανάκτορο Μπελβεντέρε, ο Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο και την Όπερα.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η Ημέρα: Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 09.00  και αναχώρηση. Πρώτη στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για να κάνουμε την δεύτερη στάση μας στο ύψος του Βόλου. Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ: Θεσσαλονικη - Βουδαπέστη

Πρωινό σε πακέτο και άμεση αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Διέλευση συνόρων των Ευζώνων και με ενδιάμεσες  το βράδυ στη Βουδαπέστη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η ΗΜΕΡΑ: Βουδαπέστη (ξενάγηση πόλης) - Κρακοβία

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το  Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Hρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Eκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Nίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B΄Παγκόσμιου πόλεμου.Χρόνος ελεύθερος.Στην συνέχεια αναχώρηση για την Κρακοβία.Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η ΗΜΕΡΑ: Κρακοβία (ξενάγηση πόλης) - Αλατωρυχείο Βιελίτσκα

Πρωινό και γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά μνημεία της πόλης όπως το κάστρο Wawel, τον Kαθεδρικό Ναό με την καμπάνα του Sigismondo και τους Βασιλικούς Τάφους, την οδό Kanonicza, την εκκλησία των αγίων Πέτρου και Παύλου. Την μεγαλύτερη Μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης,που είναι φτιαγμένη το 1257 η οποία έμεινε άθικτη ως τις μέρες μας και βρίσκονται πολυάριθμα κτίρια μεγάλης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας. Ένα από αυτά η Bazylika Mariacka,ο καθεδρικός ναός αφιερωμένος στην Παναγία, στο εσωτερικό του οποίου κρύβεται ένα αριστούργημα γοτθικής γλυπτικής: ο βωμός του Wit Stwosz. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Αλατωρυχείο Βιελίτσκα είναι ένας εκπληκτικός υπόγειος καθεδρικός ναός, που βρίσκεται στην πόλη της Βιελίτσκα (Wieliczka) στην Πολωνία και σε απόσταση 15 χλμ. Νοτιοανατολικά της Κρακοβίας. Αποτελεί πολιτιστικό μνημείο και έχει περιληφθεί από το 1978 στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Έχει 9 επίπεδα με 2.040 αίθουσες και 300 χλμ. στοές, σκαλισμένες μέσα σε συμπαγείς όγκους αλατιού, καθώς και υπόγειες λίμνες, φτάνοντας σε βάθος 327 μέτρων. Απόγευμα ελεύθερο στην όμορφη πόλη.

5η ΗΜΕΡΑ :Κρακοβία - Άουσβιτς - Βιέννη

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για το Άουσβιτς, το γνωστό στρατόπεδο θανάτου κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που ήταν στην πραγματικότητα ένα συγκρότημα στρατοπέδων,το μεγαλύτερο εργοστάσιο θανάτων των Ναζί, όπου χάθηκαν περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, κυρίως Εβραίοι. Χρόνος  ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βιέννη . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

6η ΗΜΕΡΑ: Βιέννη (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό και ξεκινάμε τη περιήγησή μας από τα  θερινά  ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης , όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το επιβλητικό Κοινοβούλιο, το καλαίσθητο Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε και τόσα άλλα, μπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια και μνημεία. Ακολούθως  θα καταλήξουμε στον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην πόλη για καφέ και φαγητό .

7η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα: Βιέννη - Πτήση επιστροφής

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή με ναυλωμένη πρωινή πτήση.

Βουδαπέστη - Βιέννη - Μπρατισλάβα

Αναχωρήσεις:

 22, 29/12/2017
02/01/2018

οργανωμένο οδικό πακέτο 7 ημερών

Τιμή Πακέτου

Η τιμή είναι κατ' άτομο
Από 330 ευρώ

Πληροφορίες Πακέτου

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING TIMH KATA ATOMO ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Early Booking Xmas 18ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2016
3*- 4* Πρωινό
+ 2 δείπνα
219 € 259 € Φόροι & Επίναυλοι: 75 €

Δώρο το αεροπορικό εισιτήριο

 

Διαμονή σε επιλεγμένα
περιφερειακά ξενοδοχεία 3*-4*

Διαμονή στη Θεσ/νικη
σε 3* ξενοδοχείο

 • Αεροπορικό εισιτήριο μιας διαδρομής Βιέννη-Αθήνα με ναυλωμένη πτήση.
 • Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
 • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα  περιφερειακά ξενοδοχεία 3*-4* .

  Μια διανυκτέρευση σε 3* ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο και 2 δείπνα
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τηλεφωνήστε μας!

+30 22210 21474

Dio Travel Services

Western Union - Money Transfer

eot-logo2

Εγγραφείτε και ταξιδέψτε!

LIKE our social travel

© Copyright 2016 by Dio Travel Services - Created by CUBE